https:
Христо Иванов и плажът на "Догансарай“ – или как се завладява българска територия и суверенитет
 
 Още преди години беше разкрито как е построен летният сарай на Доган. Но от това тогава не последва нищо. Сега един политик дръпва публично завесата от привидности и показва докъде е стигнало завладяването на България.

 08.07.2020  print  14:55 ч.
https:
Президентът Радев - по стъпките на Борисов
 
 Президентът Радев на свой ред се устреми към гребена на политическото злободневие - тръгна из България точно като премиера Борисов. Само пиар ли е това или нещо повече?

 08.07.2020  print  11:47 ч.
https:
Потопът в София: пак ли някакъв "природен феномен" е виновен?
 
 През година в София се случва едно и също: настъпва потоп. И все се намира някой да разясни, че ставало дума за някакъв "природен феномен". Не, става дума за системни проблеми, а София не е изключение. Ето примери:

 07.07.2020  print  15:54 ч.
https:
Безхаберие и откровени глупости: как България изпусна заразата
 
 Безхаберие и куп откровени глупости. Затова България се озова отново в изходната точка. От пример за контрол на заразата страната се превръща в пример за нейното изпускане. Ето солената цена:

 07.07.2020  print  12:29 ч.
https:
Христо Иванов: "Босът на този отровен кръг е Пеевски"
 
 В България тече чистка, като целта е подготовката на едно бъдещо управление, в което Пеевски и ДПС да имат по-видима роля, а Борисов да стане още по-зависим или заменен с някой нов Орешарски, казва Христо Иванов пред ДВ.

 06.07.2020  print  15:37 ч.
https:
България удължава извънредната епидемична обстановка. Ще има ли нови мерки?
 
 Извънредната епидемична обстановка в България се удължава до края на юли. Това съобщи здравният министър Кирил Ананиев след заседание с Националния оперативен щаб и с премиера Бойко Борисов. Ще има ли нови мерки?

 06.07.2020  print  15:37 ч.

Първа Предишна  1 | 2 | 3 | 4 | 5  Следваща Последна
Нагоре ^