https:
Logyx Pack 14.09
 
 Logyx Pack е колекция от над сто различни логически игри, между които Yea Chess, Puzz, Yamb, Zoodoku, Thux, Tac 3D, Nam Chess и др., както и няколко аркадни игри в един прозорец, и само в 2 файла.

Имате възможност да променяте опциите така, че игрите да са подходящи за всяка възрастова група. За всички игри има кратко, но разбираемо описание.Вторник 23.04.2019  print  19:40:00 ч.
https:
KMPlayer 4.2.2.25
 
 KMPlayer е безплатен, мощен аудио и видео плейър, който поддържа широк списък от кодеци и файлови формати.

Предлага и пълна VCD/DVD функционалност, поддържа skin-ове, плейва незавършени/повредени AVI файлове (прескача повредените фреймове) и др.Вторник 23.04.2019  print  19:10:00 ч.
https:
Wise Program Uninstaller 2.3.5
 
 Wise Program Uninstaller позволява сигурно премахването на приложения от системата, без те да оставят следи - празни папки, записи в регистъра и т.н. В хода на процеса по деинсталирането инструмента ви предоставя подробна информация, а след това търси "остатъци".

Wise Program Uninstaller поддържа функция за принудително премахване за упорити приложения, а също така повторно и пълно премахване на приложения, с които не са се справили други деинсталатори.Вторник 23.04.2019  print  19:02:00 ч.
https:
McAfee Labs Stinger 12.1.0.3123
 
 McAfee AVERT Stinger е безплатен, самостоятелен инструмент, който може да открива и премахва специфични вируси. За сканиране използва технологията на McAfee, включваща сканиране на процесите, дигитално подписаните DAT файлове и др.

McAfee AVERT Stinger не може да замени пълнофункционален антивирусен софтуер, по-скоро е помощен инструмент, който може да се използва от администратори и потребители при възстановяването на инфектирани системи.Вторник 23.04.2019  print  18:50:00 ч.
https:
Advanced Port Scanner 2.5.3869
 
 Advanced Port Scanner e компактен, бърз, надежден и лесен за използване порт-скенер за Windows. Работи в многонишков режим, което ви позволява бързо да намерите отворени портове на компютрите в мрежата ви и да разберете версиите на програмите работещи на тези портове.

Advanced Port Scanner разполага със списък на стандартните портове, но може да сканира и по предварително зададен диапазон. Резултатите от сканирането могат да бъдат съхранени в .xml, .html или .csv формат.

Програмата разполага с интуитивен интерфейс и богата функционалност.Вторник 23.04.2019  print  18:47:00 ч.
https:
HelpNDoc 6.1.0.206
 
 С помощта на HelpNDoc ще можете бързо и лесно да направите HTML help файлове или Web страници. Изработваните HTML документи са особено подходящи за помощни документи, презентации, нагледно подреждане на текстове и др. За да работите с инструмента не се нуждаете от никакви познания по HTML.

HelpNDoc позволява, освен текст, да включвате в своите файлове и линкове, таблици, изображения и др. Разполага с WYSIWYG (What You See Is What You Get) редактор, поддържа drag&drop, експортиране в CHM формат и мн. други.

Изисквания: HTML Help Workshop
Ограничения: Безплатната версия добавя текст в края на всяка страница.Вторник 23.04.2019  print  18:43:00 ч.

Първа Предишна  1 | 2 | 3 | 4 | 5  Следваща Последна
Нагоре ^